100% Gratis

Op Woning.nl kunt u uw huizen gratis aanmelden en wij zorgen er vervolgens voor dat uw woning op meerdere huizensites terecht komt. Hierbij kunt u denken aan Huurwoningen.nl, Koopwoningen.nl en Zah.nl (Zoek alle huizen). Daarnaast kunt u uw feed (o.a. in XML) gratis aanbieden aan andere woningsites indien u dit wenst.

“Gratis en centraal vanuit één punt al uw huizen beheren en promoten, dat is ons doel.”
seperate icon
split icon

Zowel huren als kopen

U kunt beide type woningen gratis bij ons aanmelden en wij zorgen voor de rest. Zo zullen uw huurwoningen terecht komen op de huurwoning sites die bij ons zijn aangesloten en de koopwoningen op de aangesloten koopwoning websites.

Widget voor op uw site

Heeft u uw woningaanbod bij ons aangemeld? Dan kunt u met een van onze widgets gemakkelijk uw woningaanbod op uw eigen site tonen.

U krijgt van ons een code die u kunt gebruiken en u plakt deze in uw website. Wij zorgen voor de rest. Op deze manier heeft u zelf haast geen technische kennis meer nodig en maakt u geen hoge kosten meer aan internetbureaus die een website voor u beheren.t

widget icon
“Wij zijn op deze manier het antwoord voor alle makelaars en particulieren die graag huizen te koop of huizen te huur willen aanbieden.”
Meld uw huis aan en wij doen de rest
Woning verkopen
Woning verhuren